Mellina

Mellina a fost una dintre cele mai apreciate concurente a emisiunii Survivor România, sezonul 3. A făcut parte din echipa Războinicilor, dar nu a reuşit să se califice în Marea Finală.

Chiar dacă nu a reuşit să ajungă în Marea Finală, artista s-a bucurat de apreciere din partea publicului. Participarea la emisiunea de pe postul de televiziune Kanal D a determinat-o să se implice în cât mai multe proiecte.

Apariţia artistei în emisiunea stilistă a postului de televiziune Kanal D a surprins pe toată lumea, în special pe Raluca Dumitru.

In cadrul emisiunii Survivor România Mellina a fost poreclită Furnicuța. multă lume nu o cunoaşte, însă artista este una dintre cele mai puternice voci din țara noastră. Concurenta emisiunii Bravo, ai stil! are 33 de ani. A absolvit Școala Populară de Arte, secția canto muzică ușoară, participând la multe festivaluri și concursuri muzicale.

Incă de la o vârstă destul de fragedă Mellina a apărut pe micile ecrane, debutând ca majoretă în trupa Abracadabra. Cava mai târziu, la 22 de ani, Mellina s-a îndreptat către dans. A reușit să facă parte din trupa de dans Alb Negru.

Ulterior, a realizat că are ocazia de a profita din plin de darul din naștere. Astfel, a compus zeci de piese, atât solo, cât și în colaborare cu alte nume importante din showbiz. A scris chiar și pentru Mira, Alina Eremia sau Kamara.

Si-a asigurat cariera muzicală, dar dorinţa ei este de a-şi demonstra și abilitățile sale stilistice. Din acest motiv a acceptat propunerea de a participa la emisiunea difuzată pe postul de televiziune Kanal D. Vrea să demonstreze că este o femeie cu stil care poate ajunge să câștige premiul de cea mai stilată vedetă din România.

Artista este cunoscută pentru piesa “Poza de Album” feat. Vescan. Piesa s-a clasat pe primul loc în Media Forest din Romania şi Republica Moldova. Piesa a înregistrat peste 50 de milione de vizualizări pe YouTube. Mellina se numără printre puţinii compozitori, producători şi textieri de gen feminin din Romania, scriind astfel piese pentru Lora, Mira, Alina Eremia, Mihai Chiţu, Fatman Scoop, Adrian Eftimie etc.

Artista s-a remarcat şi pentru colaborările cu Bere Gratis, Mihai Chiţu, Nosfe, Cortez şi Cosy. Astfel a câştigat premiul “Strongest Message” în cadrul premiilor Media Music Awards.

Alături de Maria Simion, în anul 2016 a fost numită profesoară de canto a vedetelor. Impreună au deschis şcoala de muzică „Tralala School”. Acest proiect s-a bucurat de un real succes.

Printre ceele mai reprezentative piese ale artistei se numără: „Poză de album”, „Cutremur în inima mea”, „Poezii pe piele”, „Păcătuiesc cu tine”, „Ochii tăi”, „Sper că ţi-e bine”, „Noi”.

După ce a participat la emisiunea Survivor România, artista s-a întors cu un stil fresh, lansând piesa „Mama Juana”. Piesa a compus-o cât timp a fost la Survivor România şi care vorbeşte despre exeperienţa traită de aceasta în cadul acestui show de televiziune.

Pentru artista vor urma alte două colaborări de succes: una cu Edward Sanda pentru piesa”Noi Doi” şi cealaltă cu Andrei Stefanescu (Alb Negru ) pentru piesa „Te-am iubit”.

Recommended Posts