Skip to content

Alb Negru

Booking: Adriana Dobrin

Telefon: 0728 893 773

Email:adriana.dobrin@petreceri-nunti-botezuri.ro

 

 

Cea mai cunoscută şi iubită trupă pop din România, colaborează de-a lungul anilor cu artişti de renume ai României precum Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu, Vlad Creţu şi Andreea Bănică.

În 2007, alături de Todomondo, Alb Negru câştigă Finala Naţională Eurovision şi reprezintă România la Helsinki, clasându-se pe locul 13 din 41 de ţări, cu piesa „Liubi Liubi I Love You”.

În anul 2012, Alb Negru lansează hitul „Mi-e sete de tine”, piesă ce le aduce titlurile „Best Song 2013” şi „Best Pop 2013” în cadrul Media Music Awards 2013. Andrei şi Kamara se reinventeză cu fiecare piesă, demonstrând că pentru ei nu există limite în muzică. În cei peste doisprezece ani de existenţă a trupei, baieţii au scos hit dupa hit. Tocmai de aceea, publicul i-a răsplătit aşa cum se cuvine, atât la show-urile lor, cât şi la vânzările celor patru materiale discografice pe care le-au lansat până acum.

De-a lungul timpului, Alb Negru lansează piese de succes, printre care se numără „Colegi de cameră”, „TENtaţii”, „Love, Love”, „Dubii”, „N-am bani” feat. Ralflo, „What you want”, cea mai fresh piesă a anului 2017 fiind „Nunta” featuring Save.

2018 a venit pentru Andrei și Kamara cu mult succes odată cu lansarea piesei „ELA„, un featuring cu Ralflo și Rareș. Piesa ajungând la aproape 5 milioane de vizualizări pe Youtube. In 2019 piesa lansata de băieții de la Alb Negru se numește „Luna„ și vine cu un mesaj pozitiv care a prins repede la publicul românesc.

La vremuri noi, oameni noi! Aceasta zicala li se potriveste acum de minune baietilor din trupa ALB NEGRU, care, odata cu lansarea noului lor single “Vremuri noi” lanseaza practic oficial si noua formula de trupa. Lui Andrei Stefanescu si Kamara li s-au alaturat prietenii si colaboratorii lor de suflet, alaturi de care au scos multe melodii de succes, printre care si “Mi-e sete de tine”, Rares Varniote si Ralflo!

“Incepand cu aceasta piesa “Vremuri noi”, Rares si cu Ralflo intra in trupa ALB NEGRU. De-acum incolo noi patru vom fi ALB NEGRU si ma bucur nespus de mult ca pentru ALB NEGRU au venit vremuri noi! Asa se numeste si noua noastra piesa, culmea, nu ajunsesem la studio pentru a face aceasta piesa ci alta, in varianta ALB NEGRU feat, Ralflo si Rares si apoi ne-am decis ca trupa sa fie in patru de-acum inainte, noua formula. Piesa “Vremuri noi” a venit practic sa anunte acest update al trupei. Se anunta vremuri noi pentru noi si suntem foarte fericiti.

Sursa: Sprintmedia